Officiellt julledigt!

Nu jäklar är det officiellt. Jag är julledig. Autosvaret författat. Autosvaret aktiverat. Ibland brukar jag göra det ena, men inte det andra. Inte så effektivt. Idag har jag gjort båda. Supereffektivt, om någon frågar mig!

Nu kommer jag inte sätta min fot på kontoret förrän den 12/1. Jag ignorerar diskret det faktum att jag förmodligen har lämnat disk kvar på diskbänken. Kanske har nån tomtenisse fixat det när jag kommer tillbaka. Förmodligen inte. Fast det spelar inte så stor roll, kaffet är förmodligen ungefär lika intorkat på botten av muggen när jag kommer tillbaka som det var när jag stack. Status Quo med andra ord!

I jul ska jag inte jobba ett dugg. Jag ska bara ha det bra. Äta skinkmackor. Min svärmors goda romkulor. Åka skidor. Sova. Ha det bra. Steka köttbullar. Läsa böcker. Drömma om att skriva böcker. Ha det bra. Låta min man köpa julklapparna! Ha det bra. Sova. Vara ute. På dagtid! Och så vidare.

Jag vill passa på att tacka alla kunder och alla andra för året som gått. Tacka för ett gott samarbete och meddela att jag hoppas att vi hörs igen nästa år.

Tips till alla som vill ha snabbt svar på mejl:

Skicka inget före den 12/7 …

This entry was posted in Allmänt, Egen företagare, Katarina, Mammaföretagare, På kontoret and tagged , , , , . Bookmark the permalink.