KA Translation

KA – FÖRETAGET

KA Translation är en översättningsbyrå som ägs och drivs av facköversättaren Katarina Aronsson. Företaget har sitt kontor i ”det gamla VVS-museet” i Katrineholm.

KA Translation samarbetar främst med större översättningsföretag, men har även en del direktkunder. Kunderna finns i första hand i Europa, till exempel Storbritannien, Nederländerna, Norge och Danmark, samt i övriga världen, till exempel Israel och Japan – men även inom landets gränser.

KA – PERSONEN BAKOM FÖRETAGET

Ansiktet bakom KA Translation är alltså Katarina Aronsson. Katarina är uppväxt i Finspång, men har till sist landat i Sörmland via USA, London och Göteborg. Idag bor hon i en villa i utkanten av Katrineholm (som faktiskt sägs vara Sveriges tråkigaste stad …), tillsammans med sin man och sina två barn. Som för de flesta egenföretagare och småbarnsmammor är fritiden ofta ganska begränsad för Katarina, men när tillfälle ges tycker hon om att stavgå, läsa böcker, umgås med vänner och familj och vara ute i trädgården. Och planera nya renoveringsprojekt förstås …

Stating the obvious?!

Katarina uppvisar ibland vissa språkpolistendenser (som de flesta andra språkmänniskor), men har numera mer eller mindre faktiskt slutat märka ord. Livet blir ju trots allt mycket trevligare då … 😉 Undantagen är förstås ”sär skrivningar” och de allra grövsta grodorna.