Åååh Busfabriken, åååhhh Busfabriken!

Idag är det ytterligare en soft dag i översättarland. Barnens dagis (jag vet, det heter “förskola” …) respektive skola är stängda idag, så då måste vi ut på äventyr.

Jag har dessutom hittat ett sätt att kombinera äventyr och jobb. Det stavas B-U-S-F-A-B-R-I-K-E-N. Här finns det saker i mängd att göra för barnen, gratis WiFi för mammorna. Hamburgare, glass, slush, godis, fika, KAFFE … Ja, på Busfabriken finns verkligen allt man kan begära. (Och lite till, mina barn, andras ungar ni vet …).

Dessutom är arbetsmiljön väldigt kreativ. Eller som min favoritöversättarkollegakompis Sara säger: “Om du fastnar på en formulering tar du bara en sväng i vulkanen!”.

Så sant som det är sagt. En kaffe och en vulkantur så är jag redo för ett par tusen ord igen. Nåja, det var väl att ta i, men några hundra i alla fall ….

Trevlig helg!

This entry was posted in Egen företagare, Katarina, På kontoret and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.